E-Monteur

E-Monteur

De locatie
Gelegen in Geleen waar ATEX Workshop beschikt over geheel geoutilleerde werkplaats en op ATEX gebied een volledig magazijn.

De functie
In deze fulltime functie draag je, verantwoordelijkheid voor het repareren en assembleren van Elektrotechnisch materieel, zorg voor de technische en administratieve uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je werkt in een team van deskundige op het gebied van ATEX. In een werkopname bepaal je zelf welke werkwijze gehanteerd zal worden en schakelt waar nodig interne afdelingen in. Je bent verantwoordelijke voor materiƫle zaken, voor een nauwkeurige registratie van materieel en voor de naleving van de HSEQ voorschriften.

Wij vragen
Een vakman of in opleiding die gewend is om te werken in een technische omgeving met minimaal een mbo diploma of werk- en denkniveau. Je bent een teamplayer. Je rapporteert aan de Technical Product Manager.

Competenties
Naast de kerncompetenties; samenwerken, oplossingsgericht en veilig handelen, vraagt het bedrijf van haar medewerkers zelfstandigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende uitdaging binnen een dynamische organisatie.